top of page

Nyheter/Oppdateringer 2005

23.12.05

Da var julen her i igen. Huset er vasket, treet er pyntet, hundene har fått en lang tur og det er på tide å sette seg ned å slappe av. Desember har gått ganske fort. Yvonne og hennes kommende politihund Nicko har vært hos oss en uke. Vi hadde det kjempe hyggelig! Været var fint og det var lite snø så vi fikk trent mye hund. Jeg og Demi skal være med i lydighet klasse 1 i Flatebyhallen i januar. Det blir spennende å se om IPO lydigheten gir oss noe poeng her. Nå gleder vi oss til juleferie. Både jeg og Odd Erik har fri i romjulen. Det er lenge siden vi begge har hatt fri samtidig, så det skal bli deilig. Jeg vil benytte anledingen til å ønske valpekjøpere, venner og kjente en riktig god jul og et godt nytt-år. Kos dere i julen og lykke til i 2006!

30.11.05

Lana har vært på sitt andre valpeshow og ble også denne gangen BIR. Hvis hun fortsetter slik har hun en lysende utstillings karriere foran seg. Gratulerer til Trond, Hanni og Marcus. Jeg er for tiden alene hjemme med 3 hunder og 1 barn. Odd Erik er i Stavern på utrykkningskjørekurs. Jeg har derfor ingen fritidsproblemer og kunne ønske at dagen hadde mer enn 24 timer. Heldigvis har jeg noen supre svigerforeldre som alltid stiller opp. Dennis har i dag hatt med seg Fjompenissen fra barnehagen. Fjompenissen går på rundtur hos alle barna og skal ha med seg et brev tilbake om hvordan han har hatt det. Jeg gruer meg litt til å skrive det brevet da Fjompenissen har hatt et ublidt møte med Borris. Han har nå en amputert arm og svigermor har strikket en ny sekk i all hast. Får håpe han får det litt bedre hos de andre barna....

23.11.05

Denne helgen har hele familien vært på norsk vinner utstilling på Hamar. Vi dro opp på fredag og fikk med oss litt lydighet. Vil gratulere Elisabeth og Anton med 5 plass i eliten. Kjempe bra! Magneslia´s Ariel var med i klasse 1. Her var det 92 deltakere og Ariel gikk som nr. 3. Selv om hun ikke nådde toppen denne gangen venter vi store resultater fra denne "border collien" Lykke til Paul Joakim! Vi overnattet i Våler i Solør hos Odd Erik sin familie og må takke for oppholdet og den gode maten. Lørdagen gikk med til familiebesøk og en lang tur med hundene. Søndag sto alle tidlig opp for å reise til Vikingskipet. Demi og Sara (Bergdale´s Afrodite) hadde oppmøte kl. 09.00. På utstillingen møtte vi Lill-Anita med Magneslia´s Anastazia som hadde tatt turen fra Kristiansand sammen med Gert. Stazia ble 1 JK, 3 JKK med HP. Sara ble 1 AUK, 2 AUKK med HP og Demi fikk 1 AK med en morsom kritikk hvor det bl. a. var skrevet "En stor tispe med kraftig hode. Litt maskulin....." Det er første gang jeg har hørt, men man skal høre mye... Nå blir det en liten juleferie fra utstillinger og stevner. Vi kommer sterkere tilbake på nyåret.

14.11.05

En stor gratulasjon til Rally, Stazia, Troya, Ariel, Asap og Rex som fyller 1 år i dag. Snutenuss fra mamma Demi.

13.11.05

I dag har jeg og Marcus vært i Kongsberg på utstilling. Lana har fylt 4 mnd. for 2 dager siden og skulle derfor vises for aller første gang. Jeg fikk lov til å stille henne og hun viste seg fra sin beste side og ble BIR og BIG3. Gratulerer så mye til Trond, Hanni og Marcus. Trond var veldig stolt i dag da de 5 første plasseringene i tispe 4-6 mnd. var fra hans A-kull. Det var totalt 24 valper med. Demi ble også stilt og fikk en rød sløyfe, men ingen plassering. BIR gikk igjen til Bankrott´s Intrepid Ace. Gratulerer til Merethe og Gunnar og Kennel Bankrott. 

07.11.05

En liten rettelse på Kongens lydighetsresultat: Han vant ikke lydighet klasse 1 lørdag 29.10.05, men ble nr 2 av 12 deltakere med 185,5 poeng og 1 premie. Vinneren fikk 186 så han var kun et 1/2 poeng bak. Ikke dårlig til å være så ung. Her er poengfordelingen:

Under Galleri kan dere se et nytt bilde av Kongen.

31.10.05

I helgen har Norsk Rottweilerklubb avholdt en av sine to store utstillinger. Hele styret har vært i arbeid og kan nå puste ut etter et vellykket arrangement. Lill-Anita og hennes venninne tok turen fra Kristiansand for å stille Magneslia´s Anastazia. Lørdag plasserte Anastazia seg som nr. 4 i juniorklassen og søndag ble hun nr. 3 med HP. Lill-Anita gjorde en kjempefin jobb og fikk vist henne fra sin beste side. Gratulerer så mye Lill Anita! Helgens store vinner var Bankrott´s Intrepid Ace som showet seg frem til 3 BIS på søndag. En utrolig flott hund på bare 16 mnd. Denne hunden kommer til å nå langt. Store gratulasjoner til Merethe, Gunnar og kennel Bankrott. Vil også gratulere Anne-Marit med Bittebitt´s Knerten-Bjarne som ble BIR Veteran på lørdag. Søndag prøvde Anne-Marit og Fancy seg på RRP og ble Romeriksmestere i RRP I. Gratulerer så mye.

Magneslia´s Atter en Konge har også gjort det bra i helgen. Lørdag vant han klasse 1 lydighet med 185 poeng. Utrolig bra til å kun være 11 mnd. Gratulerer så mye til Rune Gjølgasæther. Vi er kjempestolt av dere og gleder oss til å følge med dere videre.

18.10.05

Det har vært en hektisk helg. Lørdag prøvde jeg og Demi oss på IPO III hvor vi dessverre ikke fikk nok poeng på sporet. Jeg har gått for mye mine egne spor og brukt mine egne gjenstander. Demi markerer derfor ikke på gjenstander uten min lukt. Her har vi noe å trene på. Hun mistet også sporet i siste vinkel, hvor jeg måtte sette henne på, noe som ikke er tillatt. Vi fikk derfor kun 64 poeng. Surt... Lydigheten gikk bra med 90 poeng og 88 poeng på skydsen. Vi prøver oss igjen til våren. Vil gratulere Kim og Hege med bestått ferdselsprøve på Ross. Hege og Ross viste en knallbra lydighet. Det synes at dere har trent mye, gratulerer. Søndag og mandag var jeg på et lærerikt IPO seminar på Gardermoen med Oliver Neubrand og hans treningsfigurant. Da det ikke var så mange med fikk vi trent mye. Både jeg og Demi er nå ganske slitene og fornøyde. Så fort vi har kommet oss er det bare ut å gå spor....

11.10.05

Lørdag dro jeg og min søster Hanni til Årjäng for å ta eksteriørbeskrivning på Demi. Det ble en koslig dag med fint vær og hyggelige mennesker. Vil takke Anne-Marit som ga oss muligheten til å få tittelen Korad på Demi. Det er ikke lett å komme med på korninger i Sverige. Tusen takk Anne-Marit! Du stiller virkelig opp for dine valpekjøpere og de er heldige som har deg.

Her er dagens resultater:

MH-beskrivning 8/10-2005, Årjäng BK.

Beskrivere: Wenche og Terje Jacobsen, Sverige

Knertebo`s Haico m/ Robert Poosz, Nykirke

Knertebo`s Haki m/ Cecilia Söderman, Umeå, Sverige

Knertebo`s Happy Butti`s baby m/ Lindha Johansson ,Norrköping, Sverige

Knertebo`s Heartbreaker m/ Kristina Davidsson, Karlstad, Sverige

Knertebo`s Haxi m/ Anette K. Johansson, Arendal

Knertebo`s Hey`di m / Anne Britt Aanstad, Fåvang

Knertebo`s Homei m/ Patrick Jacobsen, Nittedal

Knertebo`s Hera Hold me now m/ Anette hansen, Bergen

Knertebo`s Heart og gold m/ Knut Arild Skybakmoen, Solør

( BH BHP1 IPO3 Aki - B BH KORAD Knertebo`s Butti Bellissimo)

og Schutzholmens Electra m / Monica Ødegårsstuen, Gjøvik

Alle gjennomført MH uten diskvalifiserende feil for rasen og alle godkjent

på skudd med beste resultat.

Følgende hunder fikk godkjent eksteriørbeskrivningen av dommerne: Anders

Lyrholm og Maritha Holmsten-Østlund:

Knertebo`s Charity m / Pia Marita Martinsen, Langhus KORAD

Knertebo`s Cita Candygirl m/Anne K. Preststulen, Oslo KORAD

Knertebo`s Driftige Douglas m/ Raymond Blokhus, Langhus KORAD

Bankrott`s Dr.Feelgood m/ Odd Jøran Eide, Sarpsborg KORAD

Beatrix av Festina m/ Ylva Magnes, Våler KORAD

Schwima`s Arthur Rågernsønn m/ Widar J. Bratlie, Oslo KORAD Dobermann

Og så til de som ikke har tatt mentaldelen ennå, akkurat fylt 2 år:

Knertebo`s Fancy m / Anne-Marit Traaholt, Båstad

Knertebo`s Fimpen m/ Stein Ove Salvesen, Klavestadhaugen

Knertebo`s Figaro m/ Henning S. Teigum, Fåvang

Knertebo`s Egazi m/ Stein Arild Randen, Hof

Knertebo`s Extra Eternal Flame m / Anita Randen, Hof

Knertebo`s Essens m / Sølvi Heimdal, Hønefoss

Knertebo`s Emblem m/ Aina B. Nymoen, Skedsmokorset

Knertebo`s Ebon Enter m/ Kjersti Berget, Båstad

Knertebo`s Enzo m / Anne Sørum, Lillestrøm

Knertebo`s Exie m/ Bjørn Tore Bekkevoll, Vestby

I Tillegg 2 svenske rottweiler og 2 svenske Riesenschnauzere også godkjent.

02.10.05

I dag har Anita startet D- rundering på Svartskog med Kim. Det ble 10 poeng på rundering og opprykk til C! Knallbra! Gratulerer så mye Anita. Det var velfortjent.

01.10.05

Nå er høsten her og vi har mørkere tider i møte. Gleder meg allerede til våren...Vil gratulere Nina som har blitt klubbmester i rundering med Demis søster Opera (Mme. Butterfly av Festina) og klubbmester i spor med sin Toller Lady. Gratulerer så mye!

23.09.05

Det er flere rottweilere som har gjort det bra på Vinstra. Søndagen vant Robert Poosz D-spor med Knertebo´s Haico. De fikk 267,5 poeng og opprykk. Gratulerer så mye til eier og en stolt oppdretter. Jeg vil også takke Anne-Marit for å ha ordnet Demi en plass på eksteriørbeskrivning den 8 oktober. Vi har forsøkt å komme med flere steder uten og lykkes, jeg er derfor kjempe takknemlig Anne-Marit!

Vil også gratulere Andre Svendsen med FHSK Ganesha med opprykk fra D til B-spor på samme stevne.

I helgen har det også vært Nordisk Mesterskap i Danmark. Det har gått veldig bra for Norge. Vil først og fremst gratulere Dag Jansen med FHSK Cilla som fikk sølv i forsvarshund. (Cilla er født hos oss en kald vinterdag den 2 desember 1999). Gratulerer Dag!!! Christoffer og Lobo var litt uheldige under dette mesterskapet, men jeg vet at de vil komme sterkere tilbake neste år.

18.09.05

Vil gratulere Kari med Lona (Bellona av Festina) som har hatt en kjempehelg på Vinstra. Lørdag vant de D- rundering med 284,5 poeng (10 på rundering). Søndag vant de C-rundering med 496 poeng (9,5 på rundering). Poengene ga opprykk begge dager. Nå er det opprykk til A som gjelder for begge søstrene. GRATULERER KARI!!!! Jeg er stolt av både deg og Lona. Vil også gratulere Anne med Emil som fikk opprykk til C-spor på lørdag. Søndag gikk Emil til 9 i rundering, men mistet dessverre fellesdekk og med det opprykket til B.

Det har også vært Klubbmesterskapet i lydighet og valpeshow på Linnesvollen i dag. Vil gratulere Elisabeth med 2. plassen i Elite. Anton ble i dag slått av sin tante "Kimura´s World War III" som ble N. Lch i dag. Odd Jøran ble nr. 2 i klasse 2. Gratulerer!! Jeg var skriver på valpeshowet og har derfor ikke fått med meg flere resultater.

10.09.05

I dag har vi vært og sett på NM for Politihunder (patrulje) hvor Odd Erik var figurant. Vil gratulere Pål Henrik Instebø med Zagals Gecko som ble Norgesmester 05 og Caroline Lynne med Molars Diezel som ble beste skydshund. Det var utrolig flott vær og jeg tror alle koste seg på Fredriksten festning denne dagen. Før vi dro hjem rakk vi også en økt lydighet. Dag og Kristoffer fikk en skydsøkt og jeg ønsker de lykke til i Danmark til helgen hvor de skal delta i Nordisk Mesterskap.Ønsker også Kari og Anne lykke til med Vinstrastevnet samme helg.

01.09.05

Hanni har i dag hentet lille Lana (Bjerkøya´s Asking for Trouble) som er bare helt nydelig. Det kommer sikkert et bilde eller to av henne senere. Pelle har nå blitt veldig husvarm. Han virker utrolig robust og uredd. I dag når jeg luftet han, løftet han på bakbeinet når han tisset. Litt tidlig ute eller...

 27.08.05

I dag har Odd Erik hentet sitt nye håp, lille Pelle. Han er en kraftig malinois gutt som er veldig sosial og trivelig. Det blir spennende å se hva det blir av denne lille gutten.

15.08.05

Demis far Korad Tjh Svarte Petters Calle-Crusbär "Findus" har blitt tatt ut til SM i bevakning. Vi vil gratulere og ønske Jörgen og Christina lykke til. Findus som fortsatt ser ut og oppfører seg som en unghund fikk også CK og ble Beste Veteran på utstilling i Tvååker i juli. Gratulerer så mye.

14.08.05

Denne helgen har det vært NM i IPO for Rottweiler. Jeg og Demi prøvde oss på IPO II og jeg var like nervøs som alltid. Lørdagen startet med spor på Hellerudsletta. Demi gikk et knallbra spor, men la seg ikke på siste gjenstand. Jeg mistet derfor 10 poeng og gikk fra 97 til 87 poeng. Litt surt men jeg er kjempe fornøyd med hennes innsats. I og med at Demi har løpetid gikk jeg også lydighet denne dagen. Her var hun også i storform og vi hadde en veldig god kontakt under hele programmet. Dessverre satt hun seg på stå under mars og jeg måtte også ha en dobbelt kommando på ligg på fremadsending. Er også veldig fornøyd med lydigheten (86 poeng). Søndagen var det lydighet og skyds på Gardermoen. Skydsen gikk også veldig bra med gode bitt på alle øvelser. Kunne hatt litt bedre kontroll mellom øvelsene. Fikk 85 poeng og er kjempeglad for å ha klart IPO II. Demi er den første Rottweiler tispe som tar IPO II tittelen i Norge, men vi håper at flere vil følge etter. Fikk også en stor pokal for Norges beste i IPO II for Rottweiler 2005.

Vil gratulere Odd Jøran med Bankrott´s Dr. Feelgood som ble Norgesmester 2005 og Gert med Kimura´s Dark Child som fikk vandrepokal for prøvens beste spor. Vil også gratulere Anne med bestått ferdselsprøve på Emil, Anette med bestått begynnerprøve B på Piu og Ann Hege med bestått begynnerprøve AB på Oscarberg Venus. Det var en veldig streng dommer og det var flere som ikke klarte prøvene sine. Stå på og bedre lykke neste gang til dere.

Til slutt en stor bursdagsklem til A-barna som er 9 mnd. i dag.

31.07.05

I dag har vi vært på Mosseutstillingen. Jeg stilte Bergdale´s Afrodite "Sara" for Odd Erik sin tante Anita. Hun fikk en god kritikk og HP. Hennes småsøsken gjorde det bra og vant både hanhund og tispeklasse 4-6 mnd.Vil gratulere Kim og Hege som fikk 1 AK, 2 VK, CK og 3 BHK på Ross til tross for at han ble stilt i "brukshund" form. Det samme gjelder Immi som fikk 1 AUK. Begge i god form uten et gram fett for mye.

Vi trener mye for tiden og Demi begynner virkelig å gå bra spor. Vi har også Anton hos oss da Elisabeth er på ferie i Tyrkia. Det blir mye trim på han, så han kommer til å være i god form til NM i lydighet.

16.07.05

Magneslia´s Anastazia ble i dag BIM valp for Jane Kristiansen på Norsk Rottweiler Klubb sin utstilling i Porsgrunn.

Kritikk:

Bra størrelse, feminint hode, brune øyne, vel plasserte ører, utmerket hals, bra front og brystkasse, nok vinklet foran/bak, bra over-/underlinje.

Det var 13 valper med. Gratulerer så mye til Lill-Anita. Det var super moro!! Stazia har utviklet seg til en pen ung dame som også har vist at hun er i besittelse av meget gode bruksegenskaper. Denne frøkena kommer vi sikkert til å høre mer fra. 

11.07.05

I dag har NORD Uch NV-01, NORDV-02 Bærskvett´s Lisken født 13 valper. Gratulerer så mye til Trond Østmoe. Min søster Hanni skal være forvert for en tispevalp og gleder seg veldig.

09.07.05

Demi er 4 år i dag og vi har tilbragt dagen på utstilling i Årjäng i håp om å ta et cert. Det gikk dårlig da Demi hadde lagt igjen pelsen hjemme. Hun endte opp med en rød sløyfe og ble plassert som nr. 3 i klassen. Med på turen hadde jeg mine 2 søstre Kristin og Hanni og min kusine Elisabeth. Det var en hyggelig jentetur i 30 c varme. (Ikke rart at Demi ikke ville ha med pelsen.....) Etter utstillingen dro vi varme og svette til Sommarvik Camping for å bade og kose oss. Plutselig snur været og vi får regn og torden i 2 timer. Jeg er sikker på at vi oppholdt oss på det eneste stedet i Norden som hadde dårlig vær. Med andre ord: "ikke vår dag i dag"

Selv om lykken ikke var med oss var det andre som gjorde det veldig bra. Vil gratulere Odd Jøran med cert og 3 BHK på Ipho. Vil også gratulere Anne Marit med BIM på Knerten og LP2 på Nillan, samt mange bra plasseringer på sitt eget oppdrett. Grattis til dere begge!!

Nå skal Demi ned i vekt og vi skal konsentrere oss om IPO og bruks fremover. Denne uken må vi trene alene da Odd Erik skal være instruktør på Østlies Hundesenter og resten av treningsgjengen drar til Sjoa for å trene hund og kose seg. Jeg har dessverre ikke ferie og må bli hjemme. Håper dere får en fin tur og at dere klarer å være effektive uten "generalen" til stede. he, he

29.06.05

Vil ønske alle en riktig god sommer i det fine været. Vil også gratulere Anne-Marit på Knertebo kennel med opprykk til RSP-3 med Nillan. Dette er antagelig første rottweiler-ekvipasje med denne tittelen, men vi får håpe at flere kommer etter.

22.06.05

Nå er vi i gang med treningen mot NM i IPO for rottweiler. Trenger bare tid til å gå flere spor. Boris og Odd Erik er i full gang med råtesøk. Det blir lange dager og lite fritid på de to. I helgen har det vært årets Pub-Pub runde og derfor lite hundetrening. Elisabeth og Rally har vært på valpeshow hvor Rally ble nr. 3 i 6-9 mnd. klasse. BIR, BIG og BIS 5 gikk til Happy, så for Elisabeth ble dette alikevel en stor dag. Anton ble også stilt og fik CK. Gratulerer!!

Vil også gratulere Martin som tok 3. plass i IPO NM 2005 med Boris sin far Grim V fort Orange. De endte med 282 poeng. Predikat SG og cert. Gratulerer også til Odd Jøran med Bankrott´s Dr. Feelgood som er eneste rottweiler kvalifisert til NM. De endte på 265 poeng. Predikat G

13.06.05

Vi har i helgen vært på et lærerikt og interessant IPO seminar med Ismael de Vos. Med var også Lill-Anita med Anastazia og Janne med Asap. Det var moro å vise valpene frem til Ismael, som er eier av deres far Tyson. Valpene viser gode takter og det blir spennende og følge med de videre. Demi gjorde det veldig bra under seminaret så jeg håper jeg er klar for IPO II i august. Vi hadde noen fine dager med sol og varme bortsett fra siste dag hvor himmelen åpnet sine sluser. En stor takk til Ann Hege og Lisbet som hver dag hadde åpen kiosk med mat og drikke. Lørdagskveld hadde vi en hyggelig grillfest på Hersjøen Camping hvor de fleste overnattet. Jeg, Odd Erik og Lill-Anita hadde en stor hytte så Demi og Stazia fikk kose seg i hver sin seng. Ismael som ser alle detaljer har gitt oss alle mye å jobbe videre på. Vi kommer nå til å sette igang med stor iver.

Under seminaret kom Elisabeth innom med Rally og Paul Joakim med Ariel. I morgen kommer Mari og Sveinung med Troya som skal være hos oss en uke. Jeg har da fått se alle tispene i kullet. I morgen blir de 7 mnd. og de har utviklet seg mye siden de var i valpekassa. Det er en spennende prosess.

Boris begynner å slå seg til ro hos oss. Han får mye trening om dagen og er snart ferdig utdannet råtehund. Han og Odd Erik skal bruke sommerferien til å søke råte.

10.06.05

En veldig trist dag her hos oss. Tina har i dag blitt avlivet pga. store forkalkninger i ryggen. Hun har lenge vært dårlig, men vi har trodd at det var borrelia som plaget henne. Dessverre viste bilder av ryggen at hun også led av spondylose. Hun vil bli dypt savnet. En bedre runderingshund enn Tina blir vanskelig å oppdrive.

01.06.05

Demi vil gratulere sine brødre Benoni av Festina som er blitt godkjent tjenestehund i Göteborg politiet og Bacchus av Festina som har blitt godkjent tjenestehund i HV. Store gratulasjoner til eiere og Roger og Charlotte ved Festina Kennel.

30.05.05

Demi har i helgen blitt korad med 184 poeng, hun må ta eksteriørbeskrivningen for få tittelen godkjent. Dette håper vi å få gjort i løpet av sommeren. Jeg synes hun gikk en grei test og er veldig fornøyd. Vil gratulere Christina og Jören med en god test på Demis bror Joppe. Demis pappa Findus ble samme dag beste veteran i Stenungsund. Han er 9 år og ser ut som en unghund. Rally var på valpeshow på Skedsmo og ble nr. 2 i 6-9 mnd. klasse. Gratulerer til Elisabeth, Siw og Tommy som tok BIR og BIG 2 med Happy.

14.05.05

A-barna er 6 mnd. i dag. Gratulerer med dagen!

11.05.05

Denne helgen har Demi gått årets første spor som gikk veldig bra. Det er på tide å få satt igang. Odd Erik har jobbet som instuktør på Østlies Hundesenter og skal også være der neste helg. Vil gratulere Odd Jøran med tittelen N BCH IP på Ipho`n. Første og foreløpig den eneste rottweiler som har denne tittelen i Norge. Knall bra jobbet Odd Jøran! Vil også gratulere Trond Østmoe med det danske championatet og dermed NORD UCH på NS UCH NV-01 NORDV-02 Bærskvett`s Lisken.

03.05.05

I helgen har Odd Erik og Christoffer vært på stevne arrangert av Fosen BHK. Lørdagen gikk Tina over en figurant og Odd Erik mistet derfor en del poeng. Christoffer fikk opprykk fra B til A med Lobo. Søndagen ble Odd Erik nr 2 med 554,5 poeng. Christoffer ble nr. 1 med cert. Gratulerer så mye til Christoffer med en flott prestasjon på første A-stevne. Rune takkes for kost og losji under oppholdet (eier av Magneslia`s Atter en Konge). Kongen viser gode takter og vi gleder oss til å følge med han videre

Tina er fortsatt ikke helt bra etter at hun fikk påvist borrelia i fjor sommer. Hun er til tider veldig stiv i kroppen og blir fort tømt for energi. Nå skal vi forsøke naturmedisner for å se om det virker. Det er ikke lett når vi ser at det er noe som plager henne, men ikke vet hva det er.

Ønsker Elisabeth og Anton lykke til på landslagssamlingen som starter i morgen.

25.04.05

Demi har i helgen vært på utstilling i Stangehallen med følgende resultat: 2 BTK med CK på lørdag og 4 BTK med CK på søndag. Elisabeth stilte ut Rally som ble nr. 2 i valpeklasse 4-6 mnd. og Anton som fikk 1 AK og 5 VK Gratulerer!!! Asap ble nr 3 i valpeklasse 4-6 mnd. begge dager. Gratulerer til Janne.

Lill-Anita og Anastazia har i helgen vært på sporkurs og gjort det kjempebra. Vi er stolte av dere. Stå på!!

11.04.05

Vil gratulere Christina og Jörgen med opprykk til elite spor med Brio av Festina "Joppe" i helgen.

Odd Erik gikk til 10 i spor og 10 på sporoppsøk med Tina på søndag. Han var litt uheldig på et par av lydighetsmomentene og endte opp med 552,5 poeng.

Vil også gratulere Trine med Nikki som tok sin IPO I tittel på lørdag og Jan Petter Stiansen med Grim som tok IPO III og cert samme sted.

bottom of page